Madonna murtui itkuun keikallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna nousi torstaina konserttilavalle jo pian sen jälkeen, kun hänen rakenteilla ollut konserttilavansa romahti muutamaa tuntia aiemmin Ranskassa. Tilanne oli popparille todella tunteikas.

Madonna otti tapauksen itse esille konserttinsa välijuonnoissa Udinessa, Italiassa. Kahden onnettomuudessa menehtyneen mainitseminen oli poptähdelle liikaa ja hän murtui itkuun kesken välijuontonsa, ABC News uutisoi.

– Ennen kuin jatkan show’ta, haluaisin kunnioittaa kahta ihmistä, jotka menettivät henkensä tänään. Olette ehkä kuullet siitä… Kun he rakensivat show’tani Marseillesissa, minne menemme seuraavaksi… En tiedä miksi, mutta yksi nostureista kaatui… Kaksi miestä kuoli ja se oli todella traagista, Madonna sai sanotuksi kyyneleiden seasta.

Madonna oli itse torstaina jo Udinessa harjoittelemassa illan konserttiaan varten, kun hän sai tiedon kohtalokkaasta onnettomuudesta. Hänen oli määrä nousta nyt romahtaneelle lavalle sunnuntaina, mutta konsertti peruttiin heti onnettomuuden jälkeen. Poliisi on käynnistänyt tutkimukset onnettomuuden syystä.