Madonna-onnettomuus jo toinen samalle firmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan konserttilava romahti torstaina Marseillessa, Ranskassa. Nyt on selvinnyt, että kyseessä oli jo toinen lavaromahdus samalle yritykselle lyhyen ajan sisällä.

Rakennusvaiheessa ollut massiivinen konserttilava romahti Velodrome-stadionilla, kun sen kattoa oltiin nostamassa paikalleen neljän nosturin avulla. Tämän hetken veikkausten mukaan yksi nostureista kaatui sillä seurauksella, että kattorakennelma romahti työntekijöiden päälle. Kaksi ihmistä kuoli ja kahdeksan loukkaantui.

Tuoreimpien tietojen mukaan lavaa rakentamassa oli sama tekniikkayhtiö, joka oli myös viime vuoden marraskuussa rakentamassa konserttilavaa Madonnalle ja Britney Spearsille Dodger-stadionilla. Tuolloin lavarakennelma romahti, mutta tapauksesta selvittiin pienemmillä henkilövahingoilla. Lavarakennelmista vastaava ES Group lähetti eilen aiheesta tiedotteen, jossa se kertoi ettei tapausten välillä ole mitään teknisiä tai muitakaan yhteyksiä.