Tiedottaja: Mischa pysyy mielisairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mischa Barton haettiin keskiviikkona poliisin toimesta väkisin sairaalan psykiatriselle osastolle. Hollywood Hillsin kotoaan Beverly Hillsin Cedars Sinain sairaalaan vietyä tähteä pidetään edelleen pakkohoidossa.

Kalifornian lain mukaan potilasta voidaan pitää 72 tunnin ajan hoidossa vasten tahtoaan. Samaa lainkohtaa sovellettiin viime vuonna Britney Spearsiin. Bartonin tiedottaja Craig Schneider ilmoitti eilen, että Mischa Barton ei vapaudu ajan päätyttyä, vaan hänen pakkohoitoaan jatketaan edelleen lääkärin päätöksellä.

The O.C. -suosikkisarjasta tunnetuksi tulleen näyttelijättären tilasta ei annettu kuitenkaan mitään tietoa. Aiemmin hänen kerrottiin soitelleen esimerkiksi turhia puheluita hätäkeskukseen. Mischa on nähty viime aikoina Hollywoodin yössä myös vahvassa humalatilassa tai muuten sekavana.