”James Bond” vaatii oikeudessa miljoonia vaimoltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisimman agentin, James Bondin, roolissa aikoinaan vain yhdessä elokuvassa nähty George Lazenby erosi äskettäin tennistähti Pamela Shriveristä. Nyt avioeroa puidaan oikeudessa.

Pariskunnalla oli avioehto, mutta siitä huolimatta Lazenby vaatii saada vaimoltaan lisää rahaa, koska tämä on ”lastenkin mukaan naurettavan rikas”. Los Angelesin tuomioistuimeen jätetyn haasteen mukaan Bond-tähden omaisuuus on noin miljoona dollaria, mutta ex-vaimon omaisuus on 30 miljoonaa dollaria.

69-vuotias George Lazenby vaatii oikeutta määräämään 47-vuotiaan Shriverin maksamaan hänelle 16.134 dollarin kuukausirahan. TMZ-julkaisun mukaan Bond-tähti perustelee vaatimustaan muiden muassa sillä, ettei hän halua selittää lapsilleen miksi äidillä on suurempi talo kuin isällä.