Keira Knightley rinnat paljaana Blu-ray -seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Keira Knightley nähtiin äskettäin Domino-elokuvansa Blu-ray -versiolla rohkeasti yläosattomissa, vaikka kohtaus oli leikattu pois saman leffan DVD-versiosta. Pian Keiralta julkaistaan toinenkin Blu-ray -nakuilu.

Kyseessä on The Edge Of Love -elokuva, jonka teräväpiirtoversiossa Keira Knightley nähdään seksikohtauksessa rinnat paljaana. Elokuva on itsessään saanut kriitikoilta varsin monipuolisia arvioita, eikä siitä ole odotuksista huolimatta muodostunut varsinaista menestystä. Keiran osuus elokuvassa kiinnostanee kuitenkin monia.

Samassa elokuvassa nähdään myös Keira Knightleyn ja Sienna Millerin välinen lesbokohtaus. Nyt verkkoon on kuitenkin vuotanut kuvia Keiran ja Cillian Murphyn välisestä seksikohtauksesta. Katso kuvat tästä. Elokuvan Blu-ray julkaistaan vasta 3. elokuuta, joten sitä on vielä hetken turha etsiä leffavuokraamon hyllyiltä.