Hiphop-tähti Ne-Yo keskeytti itkien konserttinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Ne-Yo on keskeyttänyt yllättäen konserttinsa Manchesterissa, Britanniassa. Hän joutui poistumaan viime torstaina MEN Arenan esiintymislavalta kesken keikan. Konsertin keskeyttäminen oli tähdelle kova paikka.

Hittitehtailija kertoi heti keikkansa aluksi faneilleen, ettei voi hyvin. Tästä huolimatta hän yrittti kuitenkin saada vedettyä keikan läpi kunnialla. Fanit saivat todistaa kuinka tähtiartisti hikoili voimakkaasti ja näytti olevan tuskissaan.

Artistin kunto ei kuitenkaan lopulta kestänyt ja neljännen kappaleen jälkeen Ne-Yo joutui poistumaan lavalta. Pian tämän jälkeen artisti palasi vielä kerran lavalle. Itkua tihrustanut hiphop-tähti pahoitteli tapahtunutta.

– En ole koskaan jättänyt konserttiani kesken. En ole koskaan aiemmin tehnyt tätä, Ne-Yo kykeni sanomaan kyyneleidensä lomasta.

Sittemmin Ne-Yo on pahoitellut tapausta myös blogissaan. Hän viittasi peruuntumisen johtuneen ylirasituksesta.

– Loppujen lopuksi minulla on ongelma, etten tiedä koska sanoa että nyt riittää. Eilen illalla Manchesterissa ruumiini sanoi sen lopulta minulle. Nousin lavalle täynnä energiaa, vaikka olin sairastanut edelliset viisi päivää. En välittänyt siitä, mutta ääneni ei kestänyt. Tiesin jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien että jokin oli pielessä, Ne-Yo kirjoitti blogissaan.