Palkkariita: Idol-tuomari jättämässä pestinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun American Idol -ohjelman tuomarit ja juontajat ovat viime viikkoina rikkoneet monia palkkaennätyksiä tehdessään sopimuksia sarjan seuraavalle tuotantokaudelle. Yksi tähti on kuitenkin jäämässä rannalle.

Aiemmin Simon Cowell teki huikean satojen miljoonien sopimuksen ohjelman päätuomarin pestistä ja ohjelman juontaja Ryan Seacrest hänkin 45 miljoonan dollarin sopimuksen kolmen tuotantokauden juontamisesta. Molemmat ovat nyt alallaan maailman parhaiten palkatut.

Uuden sopimuksen allekirjoittaneiden joukkoon ei ole kuitenkaan vielä liittynyt kisan tuomarina jo vuosia toiminut Paula Abdul. Hänen managerinsa on ilmoittanut, ettei popparia nähdä tuomaristossa ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella ellei FOX-yhtiö tule vastaan sopimusehdoissa.

– Nyt näyttää ikävä kyllä siltä ettei hän tule enää palaamaan American Idoliin, manageri David Sonenberg kertoi Los Angeles Times -lehdelle.

Lehden tietojen mukaan ohjelmaa tuottavat yhtiöt Fremantle ja 19 Entertainment eivät ole tehneet vielä edes uutta ehdotusta Abdulille.

– Hän ei ole tyytyväinen tähän tilanteeseen. Hän on vihainen ja loukkaantunut. Tällä hetkellä harkitsemme muitakin vaihtoehtoja, kuten muita kilpailuohjelmia.