Pommiuhkaus: Tähdet evakuoitiin luksushotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa sijaitseva julkkisten suosima Four Seasons -hotelli jouduttiin evakuoimaan eilen, kun hotelliin tehtiin pommiuhkaus. Kaikki hotellin yli 400 asiakasta jouduttiin poistamaan hotellista.

Evakuoitujen joukossa oli muiden muassa jalkapallojoukkue AC Milanin pelaajia sekä näyttelijät Katherine Heigl ja Gerard Butler, jotka olivat hotellissa markkinoimassa uutta The Ugly Truth -elokuvaansa. Muiden vieraiden tavoin hekin joutuivat odottamaan ulkona, People uutisoi.

Tähdet käyttivät ajasta pari tuntia hyödykseen jutustelemalla faniensa kanssa ja jakamalla nimikirjoituksia, mutta tämän jälkeen he siirtyivät odottelemaan evakuoinnin päättymistä läheiseen El Cielo -ravintolaan. Poliisi tutkii parhaillaan pommiuhkausta, joka annettiin julkaisun mukaan puhelimitse.