Povipommi Katie Price: ”Haluan adoptoida kuin Madonna”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin aviomieheltään Peter Andrelta avioerohakemuksen saanut Katie Price, eli povipommi Jordan, on jälleen jättänyt lapsensa Andren hoiviin ja suunnannut matkoille. Nyt hän suunnittelee uutta perheenlisäystä.

Tällä kertaa Yhdysvalloissa käynyt Jordan on nyt antanut mielenkiintoisen lausunnon perheenlisäyksestä. Nykyisinkin kolmen lapsen äitinä tunnettu kohujulkkis on nimittäin kertonut aikovansa kasvattaa lapsikatrastaan adoptoimalla, News Of The World uutisoi. Hän kertoi esikuvakseen poptähti Madonnan, joka on viime aikoina adoptoinut lapsia Malawista. Povipommin mukaan adoptiolapsi auttaisi häntä pääsemään yli avioerosta.

Taannoin vuoden äidiksi Britanniassa valittu Katie Price on ehtinyt menettää uskottavuutensa äitinä lyhyessä ajassa eronsa jälkeen. Hän nimittäin jätti lapsensa tulevalle ex-miehelleen Peter Andrelle ja suuntasi pariksi viikoksi Ibizalle järjestämään viinanhuuruisia juhlia ja kuhertelemaan vieraiden miesten kanssa. Tämä suututti monet lastensuojelujärjestöt. Pian sama toistui Jordanin suunnattua yksin Yhdysvaltoihin.