Rosario Dawson nautti bikinikeleistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa espanjalaisessa Max-lehdessä näyttävissä kuvissa poseerannut näyttelijätär Rosario Dawson on nyt bongattu nauttimassa kesäkeleistä uima-altaalla ja rantatunnelmissa Ischian saarella Italiassa.

Tällä kertaa mustiin bikineihin sonnustautunut Hollywood-kaunotar oli saanut seurakseen vesileikkeihin myös poikaystävänsä Mathieu Schreyerin. Euroopassa lomaillut pariskunta viilentyi auringonpaahteelta uima-altaan vedessä kelluen ja Rosario varjeli hiuksiaan auringolta lippalakin avulla. Katso kuvat tästä.

29-vuotias newyorkilainen Rosario Dawson tuli tunnetuksi jo teinityttönä näyttelemällä teinien railakkaasta juhlimisesta ja seksielämästä kertovassa Kids-elokuvassa. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Sin City, Descent ja Eagle Eye.