Winehousen ex-mies miljoonakorvauksista: ”Haluan lisää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten, että brittipoppari Amy Winehouse oli viimein saanut avioeron miehestään Blake Fielder-Civilistä. Ero maksoi miestään pettäneelle popparille noin kolme miljoonaa euroa. Tämä ei kuitenkaan miehelle vielä riittänyt.

Oikeuden tämänviikkoinen tuomio tulee lainvoimaiseksi vasta ellei siitä valiteta kuuden viikon sisällä. Blake Fielder-Civil aikoo kuitenkin tuoreimpien tietojen mukaan valittaa päätöksestä. Amy Winehousen omaisuudeksi arvioidaan noin 12 miljoonaa euroa, ja huumeveloissa oleva Blake haluaa nyt tästä jättiomaisuudesta peräti 7 miljoonan euron siivun, Daily Mail uutisoi.

Summan perusteluiksi mies kertoo sen, että juuri hän vaikutti suurelta osin Amyn Back To Black -menestyslevyn kappaleisiin. Amy kirjoitti levyn erottuaan ensimmäisen kerran Blakesta, ja lehden mukaan laulajan lähipiiri pitääkin erityisen röyhkeänä sitä, että Blake yrittää rikastua sillä että sai aikanaan Amyn masentumaan syvästi.

Amy Winehouse myönsi oikeudenkäynnissä pettäneensä miestään, jotta sai eron mahdollisimman nopeasti voimaan. Nyt kiistely erorahasta uhkaa kuitenkin jatkua.