David Beckham sai kokea fanien raivon pelissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu jalkapallotähti David Beckham on palannut taas viiden kuukauden tauon jälkeen nykyisen joukkueensa L.A. Galaxyn riveihin. Paluu ei sujunut kovinkaan hyvin, sillä hän joutui pelissä varsin noloon tilanteeseen.

Jenkkisarjan tasoa ottelutauon aikana julkisesti kritisoinut ja AC Milanin riveissä kuukausia pelannut supertähti suututti fanit jättämällä joukkueensa viisi ensimmäistä peliä väliin saadakseen lomailla perheensä kanssa. Galaxyn fanit eivät sulattaneet Beckhamin puheita ja toimintaa, ja hänelle huudeltiin katsomosta törkeyksiä heti pelin aluksi.

Joukkueen sankarista oli tullut monille faneille inhokki hänen kärkevien kommenttiensa takia. Järjestyksenvalvojat joutuivatkin rauhoittelemaan raivokkaimpia faneja. Yleensä rauhallinen Beckham raivostui huutelujen takia ja alkoi huudella takaisin katsomoon.

Välillä hän näytti aikovan hypätä katsomon aidan yli läksyttämään hänelle raivonnutta fania. Katsomossa nähtiin myös kylttejä, joissa Davidia nimiteltiin muiden muassa huijariksi ja häntä kehotettiin lähtemään kotiin. Aina Beckhamin koskiessa palloon katsomosta kuului lisäksi äänekkäitä buuauksia.