Jackass-Margeran äiti: ”Bamilla vain vakava nestehukka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme hetki sitten kuinka Jackass-sarjasta tuttu amerikkalainen hurjapää Bam Margera kiidätettiin eilen iltapäivällä sairaalaan sen jälkeen, kun hänelle soitettiin ambulanssi epäillyn yliannostuksen takia. Nyt tähden äiti on kommentoinut tapausta.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineelle TMZ-julkaisulle antamassaan lausunnossa televisiosta niin ikään tuttu äiti April Margera kertoi, että hänen poikansa kärsi yliannostuksen sijaan vain huomattavasta nestehukasta.

Äidin mukaan Bam Margera oli ollut kuvaamassa MTV-kanavalle ohjelmaa nimeltä Nitro Circus, eikä hän ollut hektisten kuvausten tiimellyksessä huomannut pitää asianmukaisesti huolta ruokailusta ja juomisesta. Tämän sekä edellisillan juhlimisen takia Bam oli huonossa kunnossa.