Justin Timberlake oli saada ”pataansa” paparazzilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti-näyttelijä Justin Timberlake ei ole juuri komeillut otsikoissa tappelujen tai riitojen merkeissä. Rauhallisena miehenä tunnettu supertähti on nyt kuitenkin ikuistettu tilanteessa, josta käsikähmä ei ollut enää kovinkaan kaukana.

Laulajatähdellä tuli Los Angelesissa sijaitsevan hotellin edustalla erimielisyyksiä paparazzikuvaajan kanssa, ja miehet ottivat niin sanotusti toisistaan mittaa. Kuvaaja oli jo laskenut kameransa kunnon ottelua varten, mutta miesten riidan keskeytti loulta hotellin henkilökuntaan kuulunut pukumies. Katso kuvat tästä.

Lopulta tilanne rauhoittui, paparazzi keräsi kameransa ja lähti. Justin Timberlake jäi tämän jälkeen autonsa luokse vielä hetkeksi naureskelemaan ja näyttelemän käsimerkkejä poistuneelle kuvaajalle. Miesten kokoeron perusteella Justin olisi mitä ilmeisimmin joutunut nopeasti alakynteen, mikäli erimielisyydet olisivat kasvaneet nyrkkitappeluksi.