Mischa Bartonin pelättiin riistävän henkensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla poliisin toimesta sairaalahoitoon toimitettu näyttelijätär Mischa Barton on edelleen pakkohoidossa Cedars Sinain sairaalassa Beverly Hillsin keskustassa. Nyt tapauksen taustoista on saatu hieman lisätietoja.

Aiemmin oli selvillä lähinnä vain se, että Mischa oli nähty ilta illan jälkeen juhlimassa Beverly Hillsin ja Hollywoodin pintapaikoissa kaatokännissä, ja että hän oli soitellut hätänumeroon puheluita, jotka tulkittiin pilapuheluiksi. Tuoreimpien tietojen mukaan pakkohoitoon toimittamisen syynä oli kuitenkin mahdollinen itsetuhoisuus.

Ystäviensä mukaan Mischa Barton oli henkisesti niin huonossa kunnossa, että pelättiin riistävän henkensä ellei häntä saada hoitoon. Nyt häntä pidetään lääkärin määräyksestä valvotussa pakkohoidossa samaan tapaan kuin poptähti Britney Spearsia viime vuonna. Asiasta kertoneen Perez Hiltonin mukaan Barton on ”itsetuhoinen hermoraunio”.

Pakkohoidon takia Mischa joutui perumaan osallistumisensa uuden Homecoming-elokuvansa ensi-iltaan. Asiasta suivaantunut elokuvayhtiön johto on yllättäen kritisoinut kovin sanoin Bartonin poisjääntiä, vaikka he ovat hyvin tietoisia, että häntä pidetään sairaalassa vastoin tahtoaan. Samalla myös Ashton Kutcherin tuottaman supermallielämästä kertovan Beautiful Life -sarjan kuvausten alkamista on jouduttu siirtämään.