Monica Cruz seksikkäänä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka maineikkaan latinotähti Penelope Cruzin pikkusisko Monica Cruz lomailee parhaillaan Välimerellä ystäviensä kanssa. Nyt neitokaisesta on julkaistu uusia paparazzikuvia.

32-vuotias Monica Cruz kuvattiin lomailemassa Ibizalla, jossa hän nautti Välimeren lämpimistä vesistä yhdessä tuntemattomaksi jääneen miesystävänsä kanssa. Tällä kertaa hänet ikuistettiin beigenvärisissä bikineissä palvomassa aurinkoa rannalla muiden lomalaisten keskellä. Katso kuvat tästä.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä Monica Cruz on urallaan tähdittänyt tähän mennessä pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.