Povipommi Victoria Silvstedt keikisteli huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen povipommi ja entinen Miss Ruotsi -finalisti Victoria Silvstedt viettää parhaillaan kesälomaansa julkkisten suosimassa St. Tropezissa, Ranskassa. Viime viikolla hänet ikuistettiin useampaankin otteeseen bikineissä, eikä kuvaajien läsnäolo häirinnyt häntä lainkaan.

Nyt Victoria Silvstedt on ikuistettu keikistelemässä hulppean huvijahdin kannella St. Tropezissa. Kuvaajat huomannut julkkistähti ei suinkaan paennut heitä sisätiloihin, vaan ryhtyi flirttailemaan oikein urakalla. Kuvasarjasta nähdäänkin kuinka Silvstedt lähettelee muiden muasa lentosuukkoja kuvaajille. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt oli aikoinaan Miss Ruotsi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa. Tähdeksi hän nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi.

Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista povipommeista. Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison.