Lisa Rinna bikineissä rantatunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä kauneusleikkaustensa merkeissä.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar on nyt bongattu bikineihin ja cowboy-hattuun pukeutuneena Tyynenmeren rannalta yhdessä nykyisen miesystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.