Anna Friel esitteli rintojaan lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Anna Friel on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hän onkin näytellyt myös täällä nähdyissä televisiosarjoissa. Pushing Daisies -sarjan kaunotar nähtiin äskettäin yläosattomissa Vanity Fair -lehdessä.

Kohuttujen nakukuvien jälkeen verkon kätköistä on nyt löytynyt myös hieman vanhempia poseerauksia, joissa Anna Friel nähdään lomailemassa niin ikään yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Anna Friel tuli Britanniassa aikoinaan tunnetuksi Brookside-saippuasarjan tähtenä, jonka roolistaan hän sai kotimaassaan myös Suosituimman naisnäyttelijän palkinnon. Vasta suosikkisarja Pushing Daisies nosti hänet kuitenkin kansainväliseksi tähdeksi. Ennen Brooksidea hänet nähtiin tosin vieläkin tunnetummassa Emmerdale-sarjassa vuonna 1992. Ensi vuonna Anna Friel nähdään valkokankaalla Keira Knighteyn kanssa elokuvassa London Boulevard.