Lost-tähdet jälleen kihloihin keskenään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-televisiosarjasta tutut tähdet Evangeline Lilly ja Dominic Monaghan ovat seurustelleet jo vuosien ajan. Monaghan on jo kauan sitten pudonnut pois sarjan vakioroolista, mutta pariskunta pitää edelleen yhtä Havaijilla, jossa sarjaa kuvataan.

Evangelinen ja Dominicin oli aiemmin määrä aviotua jo pari vuotta sitten, mutta suunnitelma meni lopulta mönkään. Siitä saakka on-off -suhteessa elänyt julkkisparikunta on nyt ilmeisesti päättänyt yrittää purjehtia avioliiton satamaan uudelleen, sillä he ovat kihlautuneet uudelleen. Tällä kertaa iloista tapahtumaa juhlittiin perheiden läsnäollessa.

Pariskunnan ystävien mukaan Las Vegasissa järjestettyihin kihlajaisiin kutsuttiin myös Monaghanin vanhemmat. Asiasta kertoneen Hollywood Reporterin mukaan näyttelijäpariskunta on jo kokenut keskenään niin paljon, että he ovat varmoja suhteensa pysyvyydestä. Katso kuvat tästä.