Scarlett Johansson hurmasi nörtit sarjakuvamessuilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten kärkisijoille lukuisia kertoja erilaisissa äänestyksissä sijoittunut näyttelijä Scarlett Johansson on pitänyt viime aikoina hiljaiseloa näyttelemisestä, mutta esiintynyt sitäkin enemmän mainoksissa.

Viime aikoina toista soololevyään studiossa viimeistellyt näyttelijä-laulaja suuntasi viikonloppuna jättimäisille Comic-Con -sarjakuvamessuille. Siellä hän näyttäytyi pitkästä aikaa livenä yleisölle. Silminnäkijöiden mukaan paikalla olleet nörtit innostuivat supertähden vierailusta siinä määrin, että se vastasi kokonaista kautta Futuramaa. Kuvia esiintymisestä löytyy tästä.

Lähiaikoina Iron Man 2 -elokuvassa Mustan lesken roolissa nähtävän kaunottaren laulama Tom Waitsin kappaleiden cover-versioita sisältänyt esikoisalbumi Anywhere I Lay My Head julkaistiin viime vuoden keväällä. Työn alla on kakkosalbumi, joka on tosin äänitetty osittain jo vuonna 2006. Scarlettin tuleva Break Up -albumi sisältää Pete Yornin kirjoittamia kappaleita, jotka Johansson esittää duona. USA Today -julkaisun mukaan levy on saanut innoituksensa Serge Gainsbourgin 60-luvun levytyksistä Brigitte Bardot’n kanssa. Levy on määrä julkaista syyskuussa.