Huh huh, Katy Perry tatuoi rintaansa kirjoitusvirheen! – Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on säväyttänyt lehdissä usein rohkeilla esiintymisasuillaan ja räväköillä puheillaan, mutta nyt hänellä on jotain muutakin esiteltävää paparazzikuvaajille. Ainakin jonkin aikaa.

Eilen illalla Katy Perry käväisi nimittäin rankan shoppailupäivän jälkeen newyorkilaisessa East Side Ink -tatuointiliikkeessä tatuoimassa nilkkaansa uuden mansikkaa esittävän kuvan. Samalla hän pyysi hetken mielijohteesta saada myös toisenkin kuvan itseensä. Katso kuvat tästä.

Perry ”tatuoi” vasempaan rintaansa ulkona odottavia paparazzeja narratakseen suurikokoisin kirjaimin tekstin ”Josh Grobin”. Kyse oli kuitenkin tilapäisestä tatuoinnista, joka kuluu pois ajan kanssa. Joidenkin veikkausten mukaan tilapäinen tatuointi viittaisi amerikkalaiseen suosikkilaulaja Josh Grobaniin, missä tapauksessa tatuoinnissa olisi kirjoitusvirhe.