Katy Perry julkaisi kuvan uudesta tatuoinnistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten poptähti Katy Perryn feikkitatuoinnista, jossa oli kirjoitusvirhe. Laulaja suuntasi tuolloin rankan shoppailupäivän jälkeen newyorkilaiseen East Side Ink -tatuointiliikkeeseen tatuoimaan nilkkaansa mansikkaa esittävän kuvan.

Samalla poppari pyysi hetken mielijohteesta saada myös toisenkin kuvan paparazzeja huijatakseen. Hän ”tatuoi” vasempaan rintaansa ulkona odottavia paparazzeja narratakseen suurikokoisin kirjaimin tekstin ”Josh Grobin”, jonka hän pesi tosin pois jo seuraavana päivänä. Myöhemmin Katy kertoi blogissaan olleensa tuolloin ”kovin juovuksissa”.

Eilen Katy Perry julkaisi blogissaan kuvan samalla visiitillä nilkkaansa ottamasta aidosta tatuoinnista. Siinä söpö naispuolinen mansikka hymyilee viehkosti. Katso kuva tatuoinnista tästä. Kuvan yhteydessä Perry pyytää lukijoiltaan ehdotuksia mansikkansa nimeksi. Tähän mennessä kannatusta ovat saaneet muiden muassa Tickle Berry, Kiss Berry ja Cherry Chapstick.