Jessica Alba seksikkäänä pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu vuosi sitten esikoisensa Honor Marien synnyttänyt Hollywood-kaunotar Jessica Alba on palannut pitkän tauon jälkeen rantaelämän ja bikinikuvien pariin. Mainoskuvissa myös taukonsa aikana poseerannut tähti nähtiin eilen rannalla.

Kaunotar kuvattiin aviomiehensä Cash Warrenin kanssa Tyynen valtameren aalloissa Malibussa. Kesän kuumuutta rannalle paenneen julkkisparin kauniimpi osapuoli oli sonnustautunut pieniin ja värikkäisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

Jessica Alba ei ole juuri esitellyt vartaloaan synnytyksen jälkeen, mutta neljä kuukautta synnytyksestä hänet ikuistettiin lomailemassa Meksikossa. Tuoreimpien kuvien perusteella hän on päässyt takaisin huippukuntoon. Joulukuussa Alba nähtiin paljastavissa mainoskuvissa, mutta tuolloin hän myönsi, että kuvien vartaloa oli hoikennettu digitaalisesti.