Katy Perry ei peitellyt rintavakoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viettänyt viime päivät tiiviisti Miami Beachin maisemissa Yhdysvalloissa. Viikonloppuna hän vaelteli rannalla ja ympäristössä näyttäviin bikineihin sonnustautuneena sillä seurauksella, että paparazzit ikuistivat tähden bikinipepun monestakin ilmansuunnasta.

Vapaapäivän jälkeen vuorossa oli kuitenkin konsertti-ilta, sillä Katy Perry nähtiin esiintymässä Miami Beachin alueella sijaitsevan Fontainebleau -hotellin järjestämissä juhlissa. Suosittu laulajatähti oli pukeutunut koulutyttö-tyyliseen minimekkoon, mutta asun yläosa oli varsin antava paljastaen tähden tavaramerkiksi hiljalleen muodostuvan rintavaon. Katso kuvat tästä.

Viikkokausia hiljaiseloa taannoin viettänyt poptähti on viime aikoina julkaissut alastonkuviaan ja bikinikuviaan jopa omassa blogissaan. Ilmeisesti Perryltä on tulossa lähiaikoina joko uutta musiikkia tai uusi kiertue, sillä hän on tehnyt kaikkensa noustakseen jälleen otsikoihin.