Madonnan konserttilippuja myydään pilkkahintaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin naispuolinen poptähti Madonna esiintyy torstaina Helsingissä, kun Jätkäsaareen rakennettavalle konserttialueelle suuntaa arviolta 85.000 katsojaa. Supertähden konserttilippujen hinnat ovat yllättäen romahtaneet.

Taannoiselle Britney Spearsin keikalle myytiin lippuja lopulta useita kymmeniä euroja alle niiden ohjehinnan, ja sama ilmiö on nyt toistunut myös Madonnan konsertin suhteen. Aiemmin Madonna-liput suorastaan revittiin käsistä, mutta nyt tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi.

Facebookissa ja ja Huuto.net -sivustolla kaupitellaan parhaillaan Madonnan konsertin lippuja jopa muutamalla kymmenellä eurolla, kun edullisimpien lippujen ohjehinnat olivat alunperin 99 euroa. Lippuja aiemmin hamstranneet yrittävät nyt päästä eroon lipuistaan, vaikka joutuvat myymään ne tuntuvalla tappiolla. Alkuperäisellä sadalla eurolla lipun saa C-alueelle nyt helposti, mutta myös paljon halvemmallakin.