Mitä ihmettä Jennifer Love Hewitt tekee bikineissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt jekutti poikaystävänsä Jamie Kennedyn kanssa medioita pari viikkoa sitten kihlautumalla ”leikisti” Kennedyn keikalla Laugh Factory -klubilla Long Beachissä, Kaliforniassa. Nyt JHe on ehtinyt jo lennähtää lomailemaan.

Jennifer on päätynyt erikoislaatuisiin valokuviin lomaillessaan Havaijilla. Hänet nähdään nimittäin tuoreissa valokuvissa pelaamassa tennistä, jossa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Hänen erikoinen peliasunsa aiheuttaa kuitenkin muutamia avoimia kysymyksiä. Katso kuvat tästä.

Jennifer Love Hewitt oli nimittäin pukeutunut tennistä varten mustiin bikineihin. Niitäkin enemmän ihmetyksen aihetta saadaan kuitenkin hänen kenkävalinnastaan, sillä neitokaisen jalassa nähdään tennistossujen sijaan korkeakorkoiset naistenkengät. Kenkävalinta ei ole kovinkaan terveellinen ainakaan tähden nilkkoja ajatellen, mutta ainakaan vielä hänen ei ole uutisoitu nyrjäyttäneen nilkkaansa.