Nimiriita: ”Haista vi**u Katy Perry! V**un pikkulutka!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on syntynyt todella räväkkä kiista hittikappaleen nimestä, kun amerikkalainen laulaja-lauluntekijä on hyökännyt harvinaisen kovin sanoin poptähti Katy Perryn kimppuun syyttäen tätä nimivarkaaksi.

1990-luvulla jonkin verran menestystä I Kissed A Girl ja Supermodel -kappaleillaan saanut 44-vuotias artisti Jill Sobule syyttää Perryä nyt kappaleensa nimen varastamisesta. Kahdeksan albumia urallaan vuodesta 1990 saakka julkaissut Sobule ei säästellyt sanojaan asiaa kommentoidessaan.

– Haista vi**u Katy Perry! Vi**n typerys ja nimivaras! Et taida olla edes lahjakas, sinä vi**n pikkulutka! Jill Sobule raivosi MTV-kanavan mukaan.

– Muusikkona olen aina varonut kritisoimasta muita artisteja. En enää. Minua raivostutti kun hän väitti saaneensa ajatuksen kappaleen nimeen unessaan. Todellisuudessa hän kirjoitti kappaleen ammattilaissäveltäjien kanssa ja hänet kiinnitti levy-yhtiöön sama tyyppi, joka kiinnitti minutkin vuonna 1995.

– En ole maininnut tätä aiemmin, koska se kuulostaa vähän säälittävältä enkä halua kuulostaa siltä. Okei, ehkä oli hieman kateellinen ja jos todella ajattelen asiaa, olin ehkä hetken aikaa vi**uuntunut ja katkera.

Sobulen avautumisesta päätellen tuo katkeruuden hetki taitaa jatkua edelleen. Hän ei liene myöskään tietoinen, että monet suosittujen kappaleiden nimet ovat toistuneet historiassa lukuisia kertoja eri esittäjien eri kappaleina.