Supertähden näyttelijäpoikaa epäillään huumekaupasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Michael Douglas on jälleen saanut harmaita hiuksia poikansa toilailujen takia. Oscar-voittajan poika Cameron Douglas pidätettiin viime viikon tiistaina New Yorkissa.

Näyttelijänä itsekin toiminut 30-vuotias Cameron jäi poliisin haaviin newyorkilaisen Gansevoort -hotellin kattoterassilla tehdyttä pidätyksessä. Eilen julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan häntä syytetään metamfetamiinin hallussapidosta, myynnistä ja välityksestä.

Cameron Douglas näytteli vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs In The Family -elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin hänen isänsä sekä isoisänsä Kirk Douglas. Kyseessä ei ole pojan ensimmäinen huumepidätys, sillä People-lehden mukaan hänet pidätettiin vuonna 2007 Kaliforniassa kokaiinin hallussapidosta.