Katy Perry ja povipommi Haluatko miljonääriksi -kilpailuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen versio Suomessakin nähdystä Haluatko miljonääriksi -ohjelmasta saa uuden tuotantokauden alkajaisiksi mielenkiintoisia julkkisvieraita. Uusi kausi alkaa Yhdysvalloissa erikoisjaksoilla 9. elokuuta.

Studioon astelevat visailemaan ohjelman isäntä Regis Philbinin tentattavaksi muiden muassa hiphop-tähti Snoop Dogg, realityjulkkis ja povipommi Lauren Conrad ja poptähti Katy Perry. Muita osallistujia ovat esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin äskettäin kisannut olympiaurheilija ja teinijulkkis Shawn Johnson sekä laulaja Vanessa Williams.

Julkkistähdet saavat itse päättää mahdollisesti voittamiensa rahojen kohtalosta, ja vain osa heistä on In Touch -lehden mukaan suostunut lahjoittamaan mahdolliset voittorahat valitsemaansa hyväntekeväisyyteen. Loput tähdistä pitävät voittorahansa itse. Lehti ei kuitenkaan kertonut ketkä vieraista aikovat näin toimia.