Madonna ja 100.000 katsojaa sekoittavat Helsingin liikenteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingin Jätkäsaaressa esiintyvä poptähti Madonna tulee odotusten mukaan aiheuttamaan ennennäkemättömän liikennekaaoksen. Jätkäsaaren konserttialueelle odotetaan saapuvan noin 85.000 katsojaa ja konserttialueen liepeille 15.000 ihmistä.

Erityisen paljon tilanne huolestuttaa konserttialueen kulkureitin varrella Ruoholahdessa asuvia ihmisiä, sillä heidän kotiinpääsynsä voi vaikeutua illalla merkittävästi. Asukkaille lupailtiin aiemmin kulkulupia, mutta sellaisia ei ole kuitenkaan Iltalehden mukaan koskaan toimitettu.

– Aiemmin oli puhetta, että taloyhtiöltä annetaan asukkaille kulkuluvat, mutta mitään ei ole kuulunut. Huomenna pitäisi yhdeksän aikaan illalla päästä autolla kotiin, Laivapojankadulla asuva Jari Laaksonen ihmetteli Iltalehdelle.

Yleisö ei pääse konserttipaikalle autoilla, joten heidän tulee saapua paikalle jalan tai yleisillä kulkuneuvoilla. Poliisi on varautunut tilanteeseen liikenteenohjauksella. Kriittisiä alueita ovat viraniomaisten mukaan erityisesti Hietalahdenranta, Mechelininkatu sekä Itämerenkatu Ruoholahden, Lapinlahden ja Hietalahden alueella.