Poliisi: Madonnan erikoisrajoituksia ei loukattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä järjestetty poptähti Madonnan konsertti sai aiemmin myös kansainvälistä huomiota osakseen, koska konserttia varten Jätkäsaaren merialue ja jopa ilmatila suljettiin. Varsinkin ilmatilan rajoituksia pidettiin jopa naurettavana ylireagointina.

Poliisin mukaan konserttipaikkaa ympäröivän vesialueen sulkeminen ei aiheuttanut ongelmia. Alueelle eksyneet veneilijät noudattivat hyvin järjestyksenvalvojien ohjeita ja poistuivat alueelta annettujen määräysten mukaisesti. Myöskään Jätkäsaaren alueelle määrätyn lentorajoitusalueen loukkauksia ei ole tullut poliisin tietoon.

Madonnan konserttia Helsingin Jätkäsaaressa tuli seuraamaan noin 85.000 henkilöä. Lisäksi tuhansia ihmisiä kerääntyi lähialueille. Esimerkiksi Vattuniemenrannan ja Lauttasaaren eteläkärjen tienoilla oli konsertin alkamisen aikoihin arviolta 3.000 – 4.000 henkilöä. Ihmisten kulkeminen Ruoholahden asuinalueen läpi aiheutti ärtymystä alueen asukkaissa, ja eräästä talosta heitettiin jopa sangollisia vettä konserttivieraiden niskaan.