Suomalaishitti soi Madonnan keikalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna esiintyi eilen Helsingissä noin 85.000 katsojalle. Konsertissa kuultiin samalla myös hieman suomalaisväriä, kun Madonnaa varten yleisöä lämmitellyt DJ oli ottanut settiinsä kotimaisen danceklassikon.

Maailman suurimpiin DJ-tähtiin lukeutuva DJ Paul Oakenfold soitti ennen poptähden keikkasetin alkamista yleisölle päivän hittejä sekä klassikoita vuosien varrelta. Suomalaisyleisöä hän muisti maan historian suurimmalla dancehitillä, kun Daruden Sandstorm lähti soimaan jättiyleisölle.

Vuonna 1999 julkaistu klassikkohitti soi edelleen päivittäin lukuisissa klubeissa, yökerhoissa ja urheilu-otteluissa ympäri maailmaa. Taannoin kappale päätyi soimaan myös Hollywood-elokuvassa, kun se kuultiin Jim Carreyn ja Tea Leonin tähdittämän Taalat taskuun, Dick & Jane -elokuvan ratkaisevassa kohtauksessa.

Tänä kesänä Sandstorm päätyi lisäksi merkittävään televisiomainokseen, kun se soi Niken Unstoppable-kampanjassa, jonka tähtenä nähtiin koripallotähdet Kobe Bryant ja LeBron James. Katso Niken mainosvideo tästä.

– Nike kuulemma tarvitsi tykkiä matskua mainokseensa ja kääntyi levy-yhtiöni puoleen, ja mulla ei ollut moista vastaan mitään. Biisihän soi noissa NBA-matseissa muutenkin aika paljon, kuten myös baseball- ja lätkämatseissa Yhdysvalloissa, niin ehkä sen takia Nike päätyi siihen, Darude kertoi Staralle.