Poliisi: Taskuvarkaat tekivät tiliä Jätkäsaaressa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä järjestetty poptähti Madonnan jättikonsertti oli maailmanluokan tapahtuma, joka toi samalla mukanaan myös maailmalta tuttuja ongelmia. Väenpaljoudessa liikkui nimittäin myös pitkäkyntisiä.

Jätkäsaareen oli saapunut noin 85.000 katsojaa, mutta yleisömäärään nähden tilaisuus sujui poliisin mukaan rauhallisesti.

– Konsertti sujui loppuun asti ilman merkittäviä häiriöitä konserttialueella. Alueen ulkopuolella oli hieman levottomampaa ja pientä nahinointia esiintyi konsertin jälkeen muiden muassa Ruoholahden metroaseman tienoilla, poliisista kerrotaan.

Konserttiyleisön joukossa oli mukana kuitenkin myös otollisen tilaisuuden huomanneita taskuvarkaita, joiden matkaan lähti ainakin muutamia lompakoita. Poliisi aloitti varkauksien tutkinnan välittömästi, mutta tekijöitä ei saatu kiinni. Lisäksi konserttialueella järjestysmiehet ohjasivat poliisin suojiin muutaman juopuneen.