Lady Gaga julkaisee ”liian rivon” singlensä – boikotti uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga joutui taannoin ongelmiin, kun hänen The Fame -levyn kolmanneksi singleksi valittu Love Game hyllytettiin Australiassa liian rivon lyriikan takia. Tämän jälkeen singlen julkaisu jäädytettiin useissa maissa ja tilalla julkaistiin Paparazzi-kappale.

Kappaleesta on kuitenkin muodostunut kesän aikana hitti, joten nyt Lady Gaga on päättänyt julkaista sen lopulta myös Britanniassa levynsä neljäntenä singlenä huolimatta uhkaavasta radioboikotista. Biisissä lauletaan muiden muassa “I want to take a ride on your disco stick”.

Single julkaistaan Britanniassa 21. syyskuuta. Vielä ei ole tiedossa ollaanko siitä tekemässä sensuroitua versiota radiokäyttöön. Lady Gaga julkaisi The Fame -albuminsa saarivaltiossa tammikuussa. Niissä maissa joissa Love Game on julkaistu, se on noussut hyvin hittilistoille. Kappale on ollut singlelistojen viiden parhaan joukossa muiden muassa Kanadassa, Yhdysvalloissa, Hollannissa, Ranskassa ja Belgiassa.