Katy Perry: ”Toive jättirinnoista toteutui”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rukouksen voimaan luottaminen voi tuoda joskus yllättäviä tuloksia. Tai ainakin niin haluaa uskoa poptähti Katy Perry, jolle luoja on suonut varsin näyttävän rintavarustuksen. Muodokas poptähti on nyt kertonut rukoilleensa lapsena usein, että saisi todella jättimäisen kokoiset rinnat.

– Muistan todella elävästi kuinka polvistuin yhdeksänvuotiaana sänkyni vierelle rukoilemaan. Pyysin Jumalaa antamaan minulle niin suuret rinnat, että en näkisi jalkojani kun makaisin selälläni. Ilmeisesti toiveeni toteutui, Katy Perry kertoi The Sun -lehden haastattelussa.

Perryn rintavarustuksen nykyisen koon voi tarkistaa vaikkapa näistä kuvista.

Kesällä hiljaiseloa taannoin viettänyt poptähti on viime aikoina julkaissut alastonkuviaan ja bikinikuviaan jopa omassa blogissaan. Ilmeisesti Perryltä on tulossa lähiaikoina joko uutta musiikkia tai uusi kiertue, sillä hän on tehnyt kaikkensa noustakseen jälleen otsikoihin.