Pitbull : Hotel Room Service

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Pitbull, oikealta nimeltään Armando Christian Perez, on nyt julkaissut tulevan Rebelution -albuminsa kolmantena singlenä kappaleen Hotel Room Service, joka on noussut nopeasti soittolistoille niin klubeilla kuin radioissakin.

Biisin teema pohjautuu Suomessakin aikoinaan keikkailleen Nightcrawlers-yhtyeen houseklassikkoon Push The Feeling On. Erittäin tarttuva teema muodostaakin biisin todellisen koukun, mutta myös Pittbullin ja kumppaneiden latinotyyliset huudatukset toimivat mukavasti ja nostattavat tunnelmaa tanssilattialla.

Kappaleen perusversio on aavistuksen liian kevyt, sillä tanssilattiatoimivuus olisi parempi jos mukana olisi tanakampi biitti. Nytkin kappale on potentiaalinen hitti, mutta remix-versioille olisi varmasti tilausta. Joka tapauksessa tässä on Pittbullin kansainvälinen läpimurto.

Pisteet 4/5