Lily Allen esitteli rintojaan krikettimatsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime viikonloppuna konsertoinut brittipoppari Lily Allen sai viettää muutaman päivän vapaata Helsingin keikkansa jälkeen, joten laulaja käväisi torstaina seuraamassa leppoisaa krikettipeliä Lontoossa.

Isänmaallinen poppari kannusti kotijoukkuettaan muiden muassa maalaamalla poskeensa punavalkoisen lipun. Nykyisen poikaystävänsä Sam Cooperin kanssa ottelun jälkeen kuhertelemassa kuvattu supertähti oli pukeutunut pitkälti samanlaiseen asuun kuin hänen yllään nähtiin Helsingin keikalla. Nyt paita oli kuitenkin vaalea, joten se paljasti hänen rintansa vieläkin selvemmin. Katso kuvat tästä.

The Oval -areenalla pelatun ottelun aikana Lily Allen lähetti kuvan pelistä myös Twitter-blogiinsa. Kirjoittamassaan tekstissä hän totesi ottelun olevan täydellinen tapa viettää vapaapäivää. Eilen Lilyn keikkatauko oli jo ohi, kun uudet festivaalit kutsuivat häntä pääesiintyjäkseen viikonloppuna.