Kristiina Brask nakuilee levynsä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun kolmannelta kaudelta tunnetuksi tullut Kristiina Brask palaa parrasvaloihin. Hänen uusi albuminsa Kuivilla susta tarjoilee Kristiinasta täysin uudenlaisen puolen. Nyt tämä uusi puoli nähdään myös hänen uuden levynsä kansikuvassa, joka julkistettiin tänään.

– Samaa nimeä kantava single on hyvin kuvaava siitä millainen linja albumilla on. Tarjolla on nopeampaa, tanssittavaa musiikkia, kuitenkaan unohtamatta herkkiä biisejä, joita rakastan laulaa, Kristiina kuvailee levyään.

Levyn nimibiisi Kuivilla susta on jo radiosoitossa ja kappaleesta on valmistunut myös musiikkivideo. Albumilla on ollut vahvasti mukana tuottaja MGI, eli Henri Lanz, jonka musiikkia ovat levyttäneet myös ulkomaalaiset tähdet.

– Henkka oli todella hyvä antamaan neuvoja ja löysin hänen kanssaan itsestäni aivan uudenlaisen tavan ilmaista itseäni. Olen todella kiitollinen hänen avustaan, Brask ylistää.

Kristiina oli nyt vahvemmin itsekin mukana kirjoittamassa kappaleita.

– On tässä tullut kasvettua. En ole enää se tyttö, joka haki Idolsiin 16-vuotiaana, Kristiina naurahtaa.

Keikkarintamalla Kristiinan kalenteri täyttyy jo mukavasti ja kysyntää riittää. Kristiina nähdään seuraavan kerran NRJ konsertissa Turussa 4. syyskuuta. Kristiina Braskin omat verkkosivut aukeavat uuden albumin myötä osoitteessa www.kristiinabrask.fi.