BB-Minna ja BB-Tuija rinnat paljaana porealtaassa!

Big Brother · Stara.fi

Torstai-illan Aurinkobileet Big Brother -talossa saavat koko ajan uusia käänteitä, kun Kivenlahden akvaariossa elävät BB-asukkaat saavat lisää alkoholia vereensä. Tänään on nähty jo monenlaisia keskusteluja ja kommelluksia, mutta nyt on saatu myös BB-kauden ensimmäinen vilautus.

BB-Minna ja BB-Tuija paljastivat rintansa muiden yllytettyä heitä. Tilanne alkoi, kun muut asukkaat vaativat Minnaa näyttämään maitorauhasensa huutamalla ”Tissit! Tissit! Tissit!”, mutta Minna ei moiseen suostunut.

Tämän jälkeen Tuija kuitenkin ehdotti että molemmat paljastaisivat rintansa samaan aikaan. Minna suostui ehdotukseen ja Ninon lyhyen lähtölaskennan jälkeen molemmat pudottivat bikiniensä yläosan. Rintansa paljastaneet naiset saivat muilta asukkailta valtavat aplodit.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse