BB-Sampon vauhdikkaat läksiäiskuvat Facebookissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa torstaista saakka asustanut BB-Sampo on ollut talossa suhteellisen rauhallisesti ainakin talon energisimpiin asukkaisiin verrattuna. Miehen läksiäiset olivat kuitenkin vauhdikkaat.

Sampon ystävät järjestivät miehelle läksiäisbileet hänen jättäessä siviilin ja suunnatessa mahdollisesti jopa kuukausiksi BB-taloon elämään akvaarioelämää kymmenien kameroiden ristitulessa. Läksiäisten valokuvat ovat tällä hetkellä kaikkien nähtävissä Facebookissa Sampon ystävän profiilissa. Katso kuvat tästä.

Sampon juhlissa olivat mukana ainakin Idols-kisasta tuttu Nisse Nurmi sekä hiphop-uraa parhaillaan tekevä Nino Lintermo (ei BB-Nino). Juhlakalu on saanut nauttia nestemäisestä tarjoilusta riittämiin myös läksiäistensä jälkeen, sillä talossa nähtiin eilen jo neljännet viinanhuuruiset bileet putkeen.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse