BB-Esan hääpäivä sunnuntaina – mutta pettämisen takia ei sittenkään!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tiistaina muuttanut ja sittemmin monien talossa asuvien naisten ja ainakin yhden talossa asuvan miehen yöllisten unelmien kohteeksi joutunut Esa J paljasti eilen synkän salaisuutensa.

Esa J kertoi muille asukkaille, että alunperin hänen oli määrä viettää tänään sunnuntaina ensimmäistä hääpäiväänsä. Toisin kuitenkin kävi, sillä hääpäivä vaihtui BB-talossa asumiseen. Ohjelman verkkosivujen mukaan häät peruuntuivat, koska Esan tyttöystävä petti häntä ennen häitä.

Esa oli maissa ikävän vuosipäivän takia, joten muut asukkaat yrittivät hieman piristää miestä. Tuija totesi naisten juoksevan Esan perässä erityisesti BB-kauden jälkeen. Menekkiä on tosin ollut myös kauden aikana, sillä päivää aiemmin Jelena valitsi hänet mukaansa BB-talon sviittiin.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse