BB-Ragnar poissa pelistä – sammui vessan lattialle

Big Brother · Stara.fi

Maanantai-illan Big Brother -juhlat ovat edenneet tuttuun tapaan kosteissa merkeissä. Juhlajuoman vaikutuksesta talossa on nähty tänään myös äänekkäitä ja itkuisia välikohtauksia. Yksi asukas ei kuitenkaan riidoista ja muusta ohjelmasta juuri välittänyt.

BB-Ragnar nautti nimittäin itselleen ominaiseen tapaan alkoholia siinä määrin, että oli niin sanotusti sikakännissä jo kymmenen maissa illalla. Ei siis ollut ihme, että puoli yhdeltätoista virolaissyntyinen mies makasi jo vessan lattialla sammuneena.

Myös muutama ilta sitten Ragnar otti lukua talossa nautittuaan silloinkin runsaasti alkoholia. Mies törmäsi kovalla vauhdilla terassin lasioveen ja kaatui selälleen. Ylös hän pääsi vasta naisten autettua häntä.

PÄIVITYS: BB-Ragnar heräsi vessan lattialta Danan ja Tuijan äänekkääseen keskusteluun. Tämän jälkeen mies suuntasi talon terassille muiden asukkaiden kanssa. Pian pihan kaiuttimista alkoi kuulua Lady Gagan hittimusiikkia, jolloin myös Ragnar suuntasi tanssimaan.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse