Ruokasota! Katy Perry yltä päältä täytekakussa – katso lopputulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Katy Perry esiintyi toissailtana Hollywoodissa sijaitsevalla Palladium-klubilla. Keikan jälkeen hän suuntasi jatkobileisiin paikalliseen H’Wood-yökerhoon ystäviensä kanssa. Illan lopputulos oli varsin mielenkiintoinen.

Supertähti ja hänen seurueensa pitivät nimittäin hauskaa oikein kunnolla, sillä yökerhosta poistuessaan Katy Perry oli yltä päältä täytekakussa, jäätelössä ja kermavaahdossa. Laulajatähti näytti siltä että hän olisi joutunut fanilauman yllätysiskun kohteeksi, mutta todellisuudessa kyse oli vain hauskanpidosta. Katso kuvat tästä.

Aiemmin Katy Perry on julistautunut juuri niiden Crumbs Bake Shopista peräisin olevien kakkujen faniksi, joiden ”uhriksi” hän nyt joutui. Myöhemmin illalla Katy Perry kirjoitti asiasta myös Twitter-mikroblogiinsa.

– Sain juuri kasvoihini kakkua. Tänään oli niin hauskaa!