Kätlin ja Minna suutelivat kiihkeästi!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan meneillään olevat bileet ovat mahdollisesti jäämässä viimeisiksi, mikäli asukkaat huomenna jaetaan kahteen ryhmään ja passitetaan paratiisiin ja slummiin. Bileissä meno onkin ollut sen mukainen.

BB-Jelana ja BB-Aso ottivat äskettäin yhteen rajusti, jolloin muutkin talon asukkaat joutuivat puimaan pitkään jatkunutta ja äänekästä välikohtausta. Nyt Jelena on jo hiljalleen toipumassa itkukohtauksestaan Päiväkirjahuoneessa ja asukkaat voivat keskittyä muihin asioihin.

Illan silmänruoasta vastasivat osaltaan hetki sitten BB-Kätlin ja BB-Minna, jotka muut asukkaat saivat yllytettyä pitkään ja kuumaan suudelmaan. Naiset imivät toisiaan noin kymmenen sekunnin ajan, ja ainakin Kätlin tuntui olevan tyytyväinen lopputulokseen.

– Minna sä oot niin kuin iilimato. Sä imet niin kuin iilimato. Mut sä pussaat tosi hyvin, Kätlin kehui.

Staran BB-uutisia voit seurata:

» Viihdeuutisina

» RSS-syötteenä

» Sähköpostitse