Madonnan 12-vuotias tytär breikkaa musiikkivideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna julkaisi tulevan uuden kokoelmalevynsä kunniaksi äskettäin myös uuden singlen nimeltä Celebration. Kappale oli ensimmäinen Madonnan singlejulkaisu, joka ei noussut lainkaan Britannian suurimman radioaseman, BBC Radio 1:n, soittolistalle.

Tästä takaiskusta huolimatta kyseinen kappale on soinut esimerkiksi Suomen radioaalloilla ja klubeilla tiuhaan. Nyt biisiin on viimein saatu myös musiikkivideo, jossa nähdään yllättävä cameo-rooli. Mukana on nimittäin myös Madonnan 12-vuotias tytär Lourdes.

Lourdes nähdään videolla noin ajassa 3:15 suorittamassa breakdance-liikkeitä muiden tanssijoiden keskellä. Tyttären osuus ei ole kovinkaan suuri, sillä se kestää kaiken kaikkiaan vain muutaman sekunnin ajan. Katso video tästä tai artikkelin alta.