BB-Jelena haluaa häätää Ason: ”Törkeää käytöstä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelma on parhaillaan harras, kun Isoveli ilmoitti hetki sitten asukkaille tuotantokauden ensimmäiseen häätöäänestykseen nimetyt asukkaat. Nimeämisoikeus oli vain paratiisin asukkailla.

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä ovat BB-Aso, BB-Terttu ja BB-Esa A. Pari iltaa sitten BB-Jelena otti rajusti yhteen Ason kanssa alkoholinhuuruisen illan aikana. Rasismiriita saatiin sovittua, mutta heidän välinsä eivät ole siitä huolimatta palautuneet kuntoon. Niinpä Jelena antoi tänään Asolle kaksi nimeämispistettä.

– Kaksi pistettä Asolle tämänpäiväisestä törkeästä käytöksestä. Ylimielisestä käytöksestä, mikä ei mun mielestä ole ollut kauhean asiallista, Jelena perusteli päätöstään.

– Ja se meidän riita vaikuttaa siihen myös, koska mä olisin halunnut sen, että asioista voi puhua selvin päin jos pitää avautua, eikä aleta kännissä huutelemaan. Se loukkasi mua.