BB: Rankka tehtävä päättyi kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asukkaat ovat viettäneet pitkän ja raskaan yön ulkona tihkusateessa kierrätystehtävän merkeissä. Tehtävä kuitenkin loppui hetki sitten, ja ilmoitus herkisti varsinkin Tuijan.

Tuija oli itkeskellyt jo aiemmin tehtävän rankkuuden takia, ja nyt hänen oli vuoro vuodattaa vaihteeksi ilon kyyneleitä. Ne ovat mahdollisesti kuitenkin ennenaikaisia, sillä tällä hetkellä talon tehtäväalueella iloitsevat asukkaat eivät tiedä mitä hetken kuluttua tapahtuu.

Yön aikana Big Brother -taloa on muutettu merkittävästi, jotta pian taloon palaavat asukkaat saadaan jaettua kahteen leiriin: slummiin ja paratiisiin. Tuijan kyyneleet voivat siis hyvinkin saada jatkoa vielä tänään. Parhaillaan naiset miettivät mitä tekisivät ruoaksi palattuaan taloon, mutta ruoanlaitto taitaa jäädä tällä kertaa väliin.