BB-riita: Tuija ja Terttu ottivat yhteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin äskettäin tuotantokauden ensimmäinen päällikkö, kun BB-Dana voitti tittelinsä viikon ajaksi päällikkökilpailussa. Danaa ei siten saada nimetä lainkaan häätöäänestykseen.

BB-talossa slummiin passitettu BB-Terttu on syyllistynyt tänään jo pariinkin kertaan sääntörikkomuksiin. Ensin hän livahti paratiisin puolelle vessaan ja myöhemmin hän istuskeli paratiisin puolella terassin rappusilla. Toistuvat sääntörikkomukset ovat käyneet erityisesti Tuijan hermoille.

BB-Tuija ottikin äsken rajusti yhteen Tertun kanssa, koska hän ei halua joutua jälleen suorittamaan rangaistuksia toisten mokien takia. BB-Terttu ei kuitenkaan halunnut keskustella asiasta, joten Tuija suuttui entisestään. Lopulta muut asukkaat pesivät kätensä koko riidasta ja kiistakumppanit jäivät kahdestaan selvittämään tilannetta, kunnes Terttu poistui paikalta.

Tilanteesta poistuneet asukkaat olivat kuitenkin ”selän takana” Tuijan puolella ja he totesivat hänen pitävän samalla myös muiden asukkaiden puolta ottaen aktiivisesti esiin Tertun jatkuvat sääntörikkomukset.