BB-Minna joutui gynekologiksi BB-talon vessassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa syntyi tänään pienehkö ongelmatilanne, kun BB-Dana oli hukannut jotain sisäänsä. Tilanteesta kauhistunut nuori nainen pyysi muilta naisilta apua etsimisessä, jolloin BB-Minna joutui toimimaan hetken aikaa gynekologina.

Ensin naiset miettivät päiväkirjahuoneeseen menoa ja lääkärin kutsumista paikalle. Sairaanhoitajana siviilissä toiminut Minna suostui kuitenkin vapaaehtoiseksi operaatioon. BB-Kätlin tosin ehdotti ensin tehtävän suorittajaksi myös Ragnaria, koska hänellä on Kätlinin mukaan ”pitkät sormet”.

Naiset siirtyivät pian BB-talon kylpyhuoneeseen, jonka lattialle tilanteesta kauhuissaan ollut Dana meni makuulle ja riisui itsensä. Pelko osoittautui kuitenkin aiheettomaksi, sillä Minna ei löytänyt mitään. Dana oli kuitenkin häpeissään ja pyyteli Minnalta kovasti anteeksi koko juttua.

– Mä oon tehnyt näitä sisätutkimuksia kun oon kätilöksikin opiskellut. Tule vaan mun puoleen näissä gynekologisissa ongelmissa, Minna totesi operaation jälkeen.